Gardenvision

Vol trots kunnen wij vertellen dat Gardenvision al sinds 2001 bestaat. Inmiddels zijn wij uitgegroeid tot een middelgroot bedrijf in onze branche.

Het team van Gardenvision heeft de focus op het inkopen, verpakken en distribueren van complete retailconcepten voor onder andere grootwinkelbedrijven, supermarkten, bouwmarkten en grote discounters. In het gehele proces staat de kwaliteit van onze producten hoog in het vaandel.

Wij streven ernaar een van de toonaangevende bedrijven te worden binnen de branche door middel van ontwikkeling en daadkrachtig handelen. Dit willen wij bewerkstelligen middels onze kernwaarden; kostenbeheersing, kwaliteit, klantgericht en innovatie. Deze waarden worden uitgedragen door het vaste team bestaande uit ervaren, gemotiveerde en flexibele medewerkers die al jarenlang in de sector actief zijn.

Wij zijn actief in de volgende afzetgebieden: Europa, Amerika en Rusland.

Naast de vele samenwerkingsverbanden in diverse landen heeft Gardenvision ook een partnerschap met het Duitse Gartenland Aschersleben GmbH. Gartenland creëert en produceert kant klare winkelconcepten op het gebied van zaad zakjes. De combinatie van zaad met onze bloembollen, vaste planten en uien maakt het assortiment compleet.